• 1
 • 3
 • 2-1

Cixi Guangjia Komunikimi Equipment Co, Ltd, të angazhuar në produktet profesionale të komunikimit me fibra optike. Me integrimin e prodhimit dhe shitjes, ajo ka kategori të plotë të produktit, duke përfshirë mur-montuar ose pol-montuar optike kabllo dhe fibra të shpërndarjes kuti, FC, SC, ST dhe LC përshtatës fllanxhë, mëngë, bashkues dhe lidhës, etj Për më tepër, ajo ka produkte të plotë të cilat janë të mira në punën dhe të shkëlqyer në çmim me humbje jehonë e hyrjes brenda 0.2db, duke bërë zgjedhja e parë industrial e shumicës së konsumatorëve të dy në shtëpi dhe jashtë vendit.

 • kuti Fiber kuti Fiber
  Instaluar në natyrë muret, shtyllat dhe vende të tjera, ju lehtë mund të përfunduar funksionet e lidhjes kabllor dhe shpërndarjes, si dhe për të përmbushur vendosjen e spliter optike dhe për të arritur funksionin fantazme.
 • përshtatës përshtatës
  Efektivisht shtypur zhurmën e ryshfetit terren, në mënyrë që fusha sinjal dhe pala kryesore e kontrollit në izolim elektrik, për të parandaluar dëmtimin jashtë sistemit të kontrollit kryesore        
 • 86 Info kuti panel 86 Info kuti panel
  Për shtëpi apo zonën e punës, të plotë qasje fibër dual-core dhe prodhimit portit, mund të përmbushë plotësisht kërkesat e fibrave lakimi rreze, dhe për të mbrojtur fibra nga thelbi fibra për të siguruar mbrojtje të sigurt.

PRODUKTET CENTER

LAJME CENTER