• 1
  • 3
  • 2-1

Cixi Guangjia Komunikasi Equipment Co., Ltd, kalibet dina produk profésional komunikasi serat optik. Ku integral tina produksi jeung jualan, éta boga kategori produk lengkep kaasup témbok-dipasang atawa kabel sarta sebaran serat optik buleud kutub-dipasang, FC, SC, ST sarta LC flange adaptor, leungeun baju, coupler na konektor, jsb Sumawona eta boga produk lengkep mana anu alus dina pagelaran jeung alus teuing di harga jeung leungitna panempatan bahana dina 0.2db, sanggeus jadi pilihan industri mimiti paling konsumén boh di imah jeung di mancanagara.

  • kotak serat kotak serat
    Dipasang dina outdoor tembok, kutub jeung lokasi nu sejen, anjeun bisa kalayan gampang ngalengkepan sambungan kabel sarta sebaran fungsi, sarta pikeun minuhan ngarenah splitter optik sarta ngahontal fungsi spéktral.
  • nu ngaropea nu ngaropea
    Éféktif ngurangan noise tina suap taneuh, ku kituna médan sinyal jeung samping kontrol utama dina isolasi listrik, pikeun nyegah karuksakan luar sistem kontrol utama        
  • 86 kotak panel Info 86 kotak panel Info
    Pikeun imah atawa aréa gawe, aksés serat dual-core lengkep jeung output port, pinuh bisa minuhan sarat tina radius serat bending, sarta ngajaga serat nu kaluar tina inti serat nyadiakeun panyalindungan aman.

produk Center

warta Center